MENU SLUIT
14.03.2013

Belgische Sir Yes Sir naar Arnhem!

De Belgische band Sir Yes Sir zal op donderdag 21 maart richting Arnhem vertrekken om de bovenzaal te laten genieten van hun mengeling rauwe/harde maar ook diep gevoelige & melodische klanken.
 
SIR YES SIR is het geesteskind van Tijs Delbeke, een Antwerpse multi-instrumentalist en muzikale veelvraat die zijn muzikale sporen verdiend heeft en verdient bij o.a. dEUS, Dez Mona en Mauro Pawlowski. 
 
Rond hem: broeders in speelplezier Tom Veugen (gitaar), Dries Laheye (basgitaar), Alban Sarens (toetsen, tenorsax) en Dave Menkehorst (drums). Een indrukwekkend viertal met muzikale bagage die reikt van jazz over reggae en klassiek tot onversneden rock. 
 
SIR YES SIR is een groep die onder je huid kruipt voor je het zelf helemaal beseft. Rauw en hard maar ook diep gevoelig en melodisch. Ze gaan als een razende tekeer gaan maar net zo goed fluistert frontman Tijs Delbeke je zijn teksten toe. En wanneer zijn hese stem spreekt, luister je. 
 
Met een titelloze debuut-EP in 2011 gaf SIR YES SIR blijk van tomeloze inspiratie en eindeloos spelplezier. Het noopte de muziekpers alvast tot enkele flinke quotes. 
Is dit alles?