MENU SLUIT
15.01.2014

Berget Lewis is ready to Go

 In 2012 werd ze uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland. Op 4 november kwam haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ uit en op 11 januari startte haar Ready to Go clubtour. En op 30 januari  is Arnhem aan de beurt!

Berget Lewis is weer helemaal terug. Haar grote doorbraak beleefde de zangeres in 2007 met haar debuutalbum ‘Finally’. Met dit album liet zij het grote publiek horen wat ze in haar mars had. Daarna ging het hard met de diva. Berget stond bij de grootste artiesten, zoals Dave Stewart als special guest op het podium. Hiernaast had ze ook veel succes met haar eigen theatertours en haar performance als Maria in het televisiestuk ‘The Passion.’

Toch heeft de zangeres met het nieuwe album ‘Berget Lewis’ pas echt haar eigen stem gevonden, aldus de zangeres zelf. Ze wilde liedjes met inhoud, een cd met de waarheid. Daarom heeft ze alle nummers zelf geschreven. Om niet op kwaliteit te verliezen werkte ze samen met Andreas Olsson de producer van onder andere Jason Mraz en James Morrison. Dit is het album dat  Berget Lewis altijd al heeft willen maken. ‘Ik ben zo trots op deze cd. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf eindelijk heb gevonden, laat de zangeres weten.

 

Vorig jaar ging het al lekker met Berget Lewis en haar nieuwe album. Maar dit jaar heeft ze het extra druk: naast de start van haar eigen clubtour, staat ze met de Ladies of Soul in de Ziggo-dome en ondertussen vliegen de kilo’s eraf! Berget Lewis Ready to Go!

 

Check hier haar nieuwst single Aviator!

Is dit alles?