MENU SLUIT
30.11.2015

Beste Nederlandstalige single voor Kenny B?

Kenny B is in vier categorieën genomineerd voor de 100% NL Awards 2015. Met de prijs voor de beste single bij publieke jongerenzender FunX op zak wordt hij terecht gezien als grote kanshebber.
Tijdens de zevende editie van de 100% NL Awards worden de Nederlandse artiesten weer beloond voor hun bijdrage aan ‘De Muziek van Nederland’ van het afgelopen jaar. Kenny gaat voor maarliefst vier prijzen: Beste zanger, Album van het jaar met Kenny B., Hit van het jaar met Parijs en Doorbraak van het jaar.

Er kan nog steeds gestemd worden, dus als je Kenny nog een klein zetje wil geven kan dat hier.

In Luxor Live kunnen we Kenny B op donderdag tien december bewonderen. Zijn live shows zijn één groot zonnig en gezellig (dans)feest waar je naast zijn nieuwe single, de grote hit ook nog makkelijk een cover van Bob Marley kunt verwachten. Kenny zingt in het Nederlands, Engels en Surinaams en brengt een boodschap tot eenheid en broederschap met zich mee.

Bestel tickets.

In het voorprogramma staat een artiest die later ook nog alleen in Luxor Live op het podium staat. Gerson Main werd weliswaar niet uitverkozen tot de Beste Singer-Songwriter van Nederland in het gelijknamige televisieprogramma, maar hij is absoluut één van de creatiefste en meest originele singer-songwriters van het land. Op de avond met Kenny speelt hij een set in zijn eentje met gitaar. Op donderdag 18 februari is hij te bewonderen met band.

Is dit alles?