MENU SLUIT
10.08.2016

Big Brother and the Holding Company ontwerpwedstrijd!

Kunstenaars, creatievelingen en wannabe ontwerpers opgelet! In samenwerking met Big Brother and the Holding Company, de band waarvan de legendarische blueszangeres Janis Joplin de zangeres was, hebben we een speciale poster ontwerpwedstrijd in het leven geroepen!

 
Wat is de opdracht?

Ontwerp een old-school psychedelische concertposter voor Big Brother and the Holding Company in de stijl die zo typerend was voor de jaren zestig!

Wat valt er te winnen?

De drie beste ontwerpen worden in de aanloop naar het optreden van Big Brother and the Holding Company in Luxor Live regionaal verspreid. Daarnaast winnen de makers twee tickets voor de show, een ‘meet & greet’ met de band en een door de band gesigneerd exemplaar van de door hun ontworpen poster!

Als klap op de vuurpijl wordt er uit de drie winnende ontwerpen door de band zelf nog een winnaar gekozen wiens posterontwerp gebruikt zal gaan worden voor verder promotionele doeleinden van Big Brother and the Holding Company!

Aan welke voorwaarden moeten inzendingen voldoen?

– Deelnemers zijn verplicht de volgende informatie op de poster te vermelden:
Bandnaam: JANIS JOPLIN’S ORIGINAL BAND BIG BROTHER AND THE HOLDING COMPANY
Prijs: €22,00
Tijd: ZAAL OPEN 19:30
Datum: ZONDAG 16 OKTOBER 2016
Website: TICKETS & MORE INFO WWW.LUXORLIVE.NL

– De typografie moet eenduidig zijn en het gebruik van verschillende letterformaten binnen de bandnaam is niet toegestaan.
 
– Als de bandleden van Big Brother and the Holding Company op de poster worden afgebeeld dan mag er alleen gebruik worden gemaakt van de band’s huidige bezetting.

– Inzendingen moeten voor 10 september digitaal en in hoge resolutie op A2-formaat worden aangeleverd op info@luxorlive.nl met als onderwerp ‘Big Brother and the Holding Company winactie’.

Is dit alles?