MENU SLUIT
19.09.2012

BLØF geeft een extra concert! .. Lees meer!

Extra concert! Jazeker! Het concert voor Zaterdag 15.12.2012 is binnen 3 weken al helemaal uitverkocht! Er is daarom een extra concert gepland op Zondag 16 december!
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.luxorlive.nl of ren naar Kroese en Waaghals in Arnhem!

 

BLØF behoeft eigenlijk geen introductie. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards.

 

In 2012 viert BLØF alweer hun 20-jarig jubileum. Het wordt groots gevierd in de Ziggo Dome op 3 november met een set die bol staat van hits. Ter gelegenheid van het jubileum verscheen in april 2012 de biografie ‘Hier’ en later dit jaar ligt er een ‘Best Of’ CD in de winkels.

 

In 2011 verscheen het album ‘Alles Blijft Anders’ en de EP ‘Radio Berlijn’. En in het najaar van 2011 trad de band op voor bomvolle grote zalen door het hele land.

 

‘Alles Blijft Anders’ is een verwijzing naar waar BLØF op dit moment staat: ‘We doen hetzelfde, we zijn wie we zijn, maar dan anders.’

 
Live staan de Zeeuwen garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. En daarbij maakt het niet uit of de heren nu in het theater, in een club of op een festival staan. Deze geoliede gouden machine dendert onverminderd door!
 

Is dit alles?