MENU SLUIT
07.05.2014

Bob Marley herleeft met de Rootsriders

Aanstaande vrijdag komen de Rootsriders weer naar Luxor Live.  Dit is de laatste tourweek van deze Conscious Party tour en dus je laatste kans om live te genieten van de Bob Marley klassiekers! Bij een aantal podia is deze show al uitverkocht, dus wees er snel bij!
 

De Rootsriders zijn begin 2006 ontstaan als eerbetoon aan Bob Marley. Tijdens hun eerste grote optreden dat jaar herdachten zij de 25ste sterfdatum van Bob Marley. De Rootsriders spelen sindsdien diverse shows waarbij elke keer een ander album van deze reggae-grootheid centraal staat. Dit maal zijn dat Survival en Legend. De goed in het gehoor liggende klassiekers waarmee Marley bij het grote publiek bekend is geworden komen allemaal voorbij, maar er is deze avond ook ruimte voor werk dat zelden door Marley zelf live is uitgevoerd.

 

Een speciale gast tijdens deze show is Mitchell Brunings. Hij won The Voice of Holland net niet, maar heeft laten zien dat hij een talentvol zanger is. Een feitelijk weetje is dat Mitchell Brunings al vier jaar deel uitmaakt van deze formatie! Dus ondanks z’n spectaculaire auditie met Marley’s Redemption Song waarmee hij wereldwijd de aandacht op zich vestigde (ruim 11 miljoen YouTube views) en waarvoor hij o.a. Rita & Ziggy Marley’s blessings ontving en ook ondanks het feit dat hij als runner-up achter Julia van der Toorn z’n TVOH-avontuur afsloot is hij zonder twijfel een niet te missen act in deze Rootsriders formatie! 

 

Tickets

 

Voor de echte Bob Marley liefhebbers is het sowieso feest in Luxor Live.

Op donderdag 26 juni komen The Wailers namelijk naar Arnhem; jawel! De oorspronkelijke begeleidingsband van Bob Marley! Voormalig bandleider en bassist Aston "Family Man" Barrett komt met band en Jamaicaans zangtalent alle grote hits van Marley spelen. Ook deze tour staat in het teken van het album Legend.

 

Link

 

Is dit alles?