MENU SLUIT
25.06.2014

Bob Marley herleven met The Wailers!

The Wailers zijn voor vier shows te vinden op Nederlandse bodem!
Vanavond trappen ze af in de Melkweg en morgen komen de grootste levende exponenten van de Jamaicaanse rootsreggae traditie naar Luxor Live! 

 

Alle recensies van deze tour tot nu toe laten weten dat de band en de meegebrachte zangers in staat zijn om de ziel van Bob marley voelbaar aanwezig te laten zijn.

The Wailers waren de begeleidingsband van Bob Marley. Samen met Bob Marley veranderden zij het gezicht van de popmuziek door het samen laten vloeien van reggae met rock, pop en soul elementen. De dood van Marley in 1981 schokte de muziek gemeenschap, maar The Wailers bleven spelen onder leiding van bassist Aston "Family Man" Barrett en zijn broer.

Met deze tour vieren The Wailers het 30-jarige jubileum van Legend, een greatest hits compilatie die ze samen met Bob Marley uitbrachten in 1984. Dit album bevat o.a. nummers als 'Is This Love', 'No Woman No Cry', 'Could You Be Loved' en 'Buffalo Soldier'. De band zal alle nummers van het album Legend van Bob Marley & the Wailers live ten gehore brengen plus extra liedjes uit de carrière van de groep. 

Voor de Bob Marley fans onder ons en een ieder die graag naar zijn muziek luistert, is dit de show waar je bij wilt zijn! Tickets voor donderdagavond scoor je hier

Meer reggae in Luxor Live met;
Super Natural Selection

Gyptian

 

Is dit alles?