MENU SLUIT
12.02.2013

Boogie Nights doet je goed!

Toe aan een avondje ontspanning? Zaterdagavond 16 februari biedt Luxor Live hier de mogelijk voor! De Boogie Nights-party doet Arnhem aan. Na het succes van de vorige editie hebben we extra veel zin in komende zaterdag. Zorg dat je hoofd leeg is, de kinderen ergens veilig gestald zijn en zondag  een vrije dag is. Boogie Nights is er om jou zorgeloos te laten genieten van de lekkerste dansplaten!

Tijdens dit feest draaien DJ’s Juri Verstappen (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM). de beste platen uit de 70’s, 80’s en 90’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dansplaten de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet.

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Verstappen beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.

Zo’n leuke avond als Boogie Nights is zonde om voor jezelf te houden. Daarom beloond Luxor Live je met een vette korting als je je vrienden, collega’s of sportteam meeneemt naar Boogie Nights op 16 februari.  15 kaarten kosten je dan geen €150,- maar slechts €75,-! Wil je gebruik maken van de kaartenactie voor Boogienights op 16 februari? Stuur dan uiterlijk voor donderdag 14 februari een e-mail met je gegevens naar thijs@luxorlive.nl
 

Is dit alles?