MENU SLUIT
08.04.2013

Boogie Nights keert weer terug naar Arnhem!

Toe aan een avondje ontspanning? Dan moet je naar Boogie Nights! Dit concept vol 
boogie-muziek doet na geslaagde edities in januari en februari op 13 april Luxor Live in Arnhem weer aan. Zorg dat je hoofd leeg is, de kinderen ergens veilig gestald zijn en de zondag erop een vrije dag is. Boogie Nights is er om jou zorgeloos te laten genieten van de lekkerste dansplaten!
 
Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM). de beste platen uit de 70’s, 80’s en 90’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet.
 
Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.
 
Zo’n leuke avond als Boogie Nights is zonde om voor jezelf te houden. Daarom beloond Luxor Live je met een vette korting als je je vrienden, collega’s of sportteam meeneemt naar Boogie Nights op 13 april. 15 kaarten kosten je dan geen €150,- maar slechts €75,-! Wil je gebruik maken van de kaartenactie voor Boogienights op 13 april? Stuur dan uiterlijk voor maandag 8 april een e-mail met je gegevens naar linda@luxorlive.nl
Is dit alles?