MENU SLUIT
15.07.2015

Boogie Nights staat vroeg in de startblokken

Wat begon als een vriendengroepje die een concept voor ogen hadden dat nog nergens gedaan werd tot een goed lopend 70’s & 80’s funky disco party met dj’s en vj’s die nationaal via bekende radio zenders bekend zijn.

 

Boogie Nights is de perfecte tijdmachine om je mee terug te nemen in die welbefaamde funky groovin disco era dat grote menigte mensen aan het dansen bracht. Gezelligheid, felle disco kleuren, de uitgesproken sound en bijpassende videoclips is het gezicht van een avondje Boogie Nights.

 

Met de zomer zo goed als achter de rug starten we vroegtijdig met een nieuwe editie! 22 augustus staat weer in het teken van de boogie, funk, groove en disco. Met natuurlijk ook weer de lichtgevende dansvloer dat als een magneet aan je voeten je mee sleurt de zaal in. 

 

Koop voor 3 augustus een kaartje en win je eigen Boogie Nights mixtape by mr. Boogie himself; Rob Spijker! Wij kiezen een random winnaar uit en wie weet geniet jij tijdens je vakantie of je dagje strand in Nederland wel van een exclusieve mixtape met de allerlekkerste funk & disco!

 

Tickets

Facebook

Is dit alles?