MENU SLUIT
12.09.2012

Boogie Nights start zijn nieuwe seizoen in Luxor Live!

Zaterdagavond 15 september doet de bekende Boogie Nights-party opnieuw Luxor Live in Arnhem aan. De DJ’s Erwin Peters en Rob Spijker, die de dance classics-avonden in Nederland op de kaart zetten, beloven nog meer spektakel dan tijdens de succesvolle eerdere editie’s.

 

Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste dancetracks uit de 70’s, 80’s en 90’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Dat Boogie Nights een schot in de roos is, is door de eerdere edities inmiddels wel bevestigd. De Boogie Nights bezoekers hebben het vooral over de enorme goede sfeer.

 

Het unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op megaschermen waardoor je als bezoeker het gevoel hebt, dat je zelf in de clip danst. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Om het geheel af te maken, wordt Boogie Nights ondersteund door de nieuwste licht- en geluidstechnieken.

 

Kaarten zijn nu te koop op www.luxorlive.nl
 

Is dit alles?