MENU SLUIT
12.10.2015

Boogie Nights viert 100e editie groots met Boney M. live show

Als je voor de honderdste keer een feestje geeft en dat feestje is nog lang niet aan slijtage onderhevig, dan heb je écht wat te vieren. Zaterdag 17 oktober is het tijd voor de honderdste editie van Boogie Nights in Luxor Live. Boogie Nights focust zich vanaf het prille begin op disco en dansklassiekers uit de jaren 70 en 80. Om dit jubileumfeestje extra glans te geven hebben Rob Spijker en consorten de spectaculaire Boney M. live show uitgenodigd.

Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Brown Girl; de talloze hits van Boney M zitten in ons collectieve geheugen gegrift. Niet gek, het was één van de succesvolste discogroepen van de jaren 70. Rivers of Babylon uit 1978 was de op een na best verkopende single aller tijden in Engeland en in ons eigen land stond de single maar liefst 11 weken op nummer één in de Nationale Hitparade. En ook buiten Europa – tot in de VS en zelfs India en Sri Lanka – was het succes niet van de lucht.

De groep werd gecreëerd door producer Frank Farian en kende door de jaren heen vele wisselingen, waarvan wijlen Bobby Farrell ons misschien wel het meest is bijgebleven. Op 17 oktober verwelkomen we een aantal originele Boney M-zangeressen die als geen ander die discotijd van weleer weten terug te halen.

Boogie Nights is ontstaan uit pure liefde voor discomuziek uit de jaren 70 en 80. Het werd Rob Spijker (ID&T) en zijn vrienden – onder andere Erwin Peters (Radio Veronica), Juri Verstappen (Radio Veronica), Hilco Slik (Radio Veronica) en Mike van Doorn – duidelijk dat er veel vraag was naar dansavonden voor dertigplussers. Als liefhebbers pur sang hebben zij Boogie Nights ontwikkeld, inclusief verlichte dansvloer en grote schermen waarop de originele videoclips worden getoond. Op die manier krijgt de bezoeker het gevoel uit die tijd echt weer terug. En aan de goed gevulde zalen is te merken dat disco nog altijd leeft!

BESTEL TICKETS

Is dit alles?