MENU SLUIT
17.09.2014

Clubtour Rowwen Heze van start.

In september en oktober speelt Rowwen Hèze met haar Clubtour in 11 clubs door heel Nederland. Op 2 oktober verwelkomen wij de Limburgers in Luxor Live!
Het wordt een bijzondere tour met medewerking van drie geweldige soulzangeressen! Daarnaast wordt het voorprogramma verzorgd door zangeres Mattanja Joy Bradley.

 
Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens de Clubtour! Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat zij het Americaans machtig zijn geworden. Een unieke muzikale samenwerking die je niet mag missen! 
Check hier een filmpje van een repetitie om alvast een beetje een idee te krijgen!

Mattanja Joy Bradley kennen we van het  programma De Beste Zangers van Nederland. Jack (van Rowwen Heze)  heeft haar hier  leren kennen en er was gelijk een (muzikale) klik! 
In 2012 werd Mattanja op radiozender 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. Datzelfde jaar deed Mattanja solo mee aan het programma De beste singer-songwriter van Nederland en haalde de finale. Op 31 mei 2013 kwam haar eerste solo-album uit, getiteld Wake Me Up. Vanaf 14 mei 2014 was ze te zien in het zesde seizoen van De beste zangers van Nederland.
Bestel hier kaarten voor deze show.

Is dit alles?