MENU SLUIT
10.03.2014

Come And Get It: Beans & Fatback

Afgelopen weekend was het festival Where The Wild Things Are met openingsact Beans & Fatback, vrijdag 21 maart speelt de band in Luxor Live. Muziek tijdschrift OOR schreef over de openingsact; "Beans & Fatback trekt vanaf de eerste klanken flink van leer, met puike uitvoeringen van stomende soulparel Fire And Brimstone en het vuige Hooks In Me."

Het Hoornse garage- soulcollectief bracht onlangs hun nieuwe single Come And Get It van het succesalbum With Skin Attached. Deze plaat heeft al veel goede recensies ontvangen. De Volkskrant bekroonde het album zelfs met vijf sterren: “Onverbiddelijke rock 'n' roll op z'n alleropwindendst.”

De single Come And Get It is binnenkort te horen in de Amerikaanse hit serie Shameless! Te gek nieuws voor de band dat ooit begonnen is als muziekproject van Onno Smit (Lefties Soul Connection). Hij nam contact op met een aantal bevriende muzikanten, met de vraag of zij een dag met hem wilden opnemen, als hij na afloop uitgebreid voor hen zou koken. Niet zo gek dus, dat het debuutalbum werd geserveerd met een bijbehorend receptenboek!

  1. Downfall (Spek & bonen met karbonades)
  2. Let me show you (Scheermessen, oesters, kokkels en mosselen)
  3. All I think about (kip overgoten met witte wijn)
    ….. etc

Inmiddels is Beans & Fatback uitgegroeid tot een heuse live act dat gegarandeerd een 'Finger licking good' optreden gaat neerzetten in Luxor Live!

Bestel je tickets hier.

Is dit alles?