MENU SLUIT
25.05.2014

Dagschotel met Cata.Pirata!

Zaterdag 31 mei is de allerlaatste Dagschotel XL van het seizoen in Luxor Live en dat sluiten we natuurlijk af met een verrukkuulluk programma;

De smakelijkste noten worden gelegd door het duo Prehistoric Futuristic, een bijzondere dj set van Cata.Pirata (Skip&Die) en Maximin. Verwacht vuige beats en een vlammende show! De Zuid- Afrikaanse zangeres Cata.Pirata is beter bekend als de excentrieke frontvrouw van Skip & Die waar ze wereldwijd tropische afrobeats en spetterende liveshows mee neerzet. Ze heeft door de jaren heen meerderde samenwerkingen op haar naam staan, waaronder de samenwerking met Amsterdamse producer Rimer London. Waar ze te horen is op de fijne tracks als Love Dagger en Put Your Gun Away.  Cata.Pirata is een creatieve act waar je spontaan van gaat joelen, ze weet de mensen in beweging te krijgen. Stilstaan is niet toegestaan!

 

Ander lekkers op dit verrukkuulluke Dagschotel programma zijn DJ Superdoei ft. MC Shelly! Zij brengen je 80’s 90’s en meer op je bord. Van pikzwart tot een flinke glitterlaag, en altijd opzwepend! Door naar Chefs de Partie die de kaas op je boterham zijn en de hete performance van Serfbort die de kaas van deze boterham doet druipen. 

De Rabarber VJ’s zorgen voor de overkill aan prikkels en wanneer je overladen bent kan je naar de benedenruimte glijden voor de foute (en toch heerlijke) old school r&b, hiphop en italo!
 

Bestel je Dagschotel tickets hier en check het Facebook Event!
 

Superdoei en tot dan!

 

Is dit alles?