MENU SLUIT
05.03.2015

Dagschotel met programma op JUMBO formaat

Dagschotel XL: Supermarket Chic komt weer met een editie op JUMBO formaat op zaterdag 21 maart. 4 in de rij dansje erbij. In de schappen vind je opgeteld de beste Italo PLUS wave PLUS house PLUS techno PLUS hiphop dus de Chefs geven meer, veel meer fratsen. Dat scheelt. En dat voor maar €5,99!

BESTEL TICKET

Op het boodschappenlijstje staan ditmaal Yuko Yuko / PATSKI / Chefs de Partie / Walmarten & meer.Yuko Yuko bakt thuis met zijn tape-recorder op hoog tempo heerlijke EP’s vol met Mac DeMarco-achtige pareltjes met een hiphop-knipoog. In Mexico en Frankrijk rollen de EP’s al als warme broodjes over de toonbank en ook in Nederland loopt men inmiddels met Elias en zijn band weg. Verwacht een culinair optreden waar Gordon Ramsey nog een puntje aan kan zuigen. Afgelopen maand trad Yuko Yuko op bij DWDD en dat zie je hier:
https://www.youtube.com/watch?v=04FfVEzlVHUArnhems eigen chef dj Patski heeft al vele koppen de mond gesnoerd met de welbekende 8Bahn feesten en zijn draaikunsten. Een grote introductie is dan ook niet nodig.Is dit alles?