MENU SLUIT
19.02.2013

Dagschotel XL

Zo’n week na Valentijnsdag is een goed moment om uit de koelkast te komen: Dagschotel gaat vreemd met Luxor Live! 23 februari komt de affaire tot een kookpunt en presenteert Dagschotel aldaar; liefdesbaby Valentijn de Hingh, de tweeling Doppelgang, druktemakertje HyperHyper en meer buitenechtelijk genot.
 
GROTE ZAAL
Mayo ϟ Doppelgang ϟ HyperHyper ϟ Dagschotel’s Chefs de Partie

DARKROOM:
Nightshift DJ’s en Kenneth

Tickets: 7.50 (inclusief servicekosten) in de voorverkoop en ook verkrijgbaar bij TAPE, Waaghals, Cafe Den Koopman, Kroese en 9.- aan de deur

Wiki
 

MAYO We zijn best wel opgewonden over de komst van MAYO naar Dagschotel! Voor deze act trekken we dan ook graag een aantal clichés uit te de koelkast: Ze heeft een uniek geluid gecreëerd door UK Bass, Juke en Techno te combineren tot een geheel om je vingers bij af te likken, om van te watertanden, te likkebaarden en wat naar meer smaakt. Alvast een voorproefje? https://soundcloud.com/mayotunes/mayo-fall2012mix. Genieten!
 
Dubbel zien is in het geval van DOPPELGANG geen straf; deze fashiondesigners en modelboy DJ’s serveren disco, indie en meer Dagschotelesque delicatessen. Ze stonden vorig jaar onder andere op Bungalup, in de Chicago Social Club, op de Amsterdam Fashion Week en op de legendarische American Apparel Nights. Maar wat zou het, de 23ste staan ze gewoon op Dagschotel in Luxor Live te shinen!
/ https://soundcloud.com/doppelgangmusic/doppelgang-the-twintapes-vol-2 /
 
HYPERHYPER, de rebel uit de NON-Records stal, heeft een onuitputtelijke liefde voor de jaren negentig. Invloeden uit dit gouden tijdperk zijn duidelijk te horen in zijn eigen producties. HyperHyper’s DJ-sets zijn een energieke mix van acid en rave met een neiging naar de vroege jaren negentig.
/ https://soundcloud.com/nonrecords/hyperhyper-blockrave-mixtape /

Is dit alles?