MENU SLUIT
02.09.2015

Dansen op het Altooooh! ritme

‘Vroeger was alles beter’… Een bekende quote die nog vaak voorbij komt. Wat we toch wel zeker kunnen stellen voor alle afkomstige uit de 80’s, is dat het muzikale gehalte van vroeger een flink stuk beter was. Dat stukje nostalgie en de herinneringen maken het wat specialer.

Altoooooh! roept dat stukje gevoel weer op en haalt die oude sfeer en nostalgie weer naar boven. Dj’s theleonking & -X-X-X- produceren met hun platenbak een Altoooooh!ritme waar het lichaam Altoooooh!matisch van gaat bewegen.

Het is een heerlijk gevoel om die oude nummers weer terug te halen in een prachtige locatie met een geweldig publiek. Dat moment dat je je favoriete gouwe ouwe weer hoort en je kippenvel van top tot teen krijgt. Je herinnert je meteen weer waar je vroeger was en met wie. Die glimlach valt dan niet meer te verbergen en het hart pompt het bloed weer in het rond alsof je in je tweede jeugd bent beland.

Op 12 september kan je er weer bij zijn met de eerste Altoooooh! editie van het nieuwe seizoen. Door simpelweg HIER te klikken sta je al met één voet op de dansvloer!

Is dit alles?