MENU SLUIT
02.03.2016

‘The Baron of Techno’ Dave Clarke tikt Arnhem aan

Dubbel feest: onze Koning is jarig en Dave Clarke komt naar Arnhem. ‘The Baron of Techno’, Dave Clarke, stond al bijna tien jaar op het wensenlijstje. De techno producer/dj wordt gezien als één van de grootste innovators in het techno genre. Support komt deze 8Bahn Kingsnight Special van de Amsterdamse DJ+, 8Bahn resident LEFI en Juxtapose Sounds.

The Baron of Techno
Dave Clarke is een wandelende encyclopedie als het gaat om dancemuziek. Al sinds de jaren negentig is hij relevant gebleven als dj en producer. Hij duwt tegen de wereldwijde grenzen van wat techno en electro kunnen zijn. In Nederland is zijn schare fans ook trouw gebleven aan deze Engelse Baron en terecht, want zijn gevoel voor ritme en verbazingwekkende dj-skills geven hem meer respect dan de meeste producers.

Support
Tot in de ochtend geven we je weinig kans om adem te halen. Support komt in de grote zaal van de van de Amsterdamse DJ+ en 8Bahn resident LEFI. In de bovenzaal wordt het contrast opgezocht door de heren van Juxtapose. Zij weten als geen ander een feest neer te zetten zonder al te veel poespas en met allerhande muziek, die aan een stevige kwaliteits-check is onderworpen. Met hun mooie mix van afrobeat, hip-hop, brasil, house, disco, wave, bass en electronica zetten zij gegarandeerd de Luxor Live Loft ondersteboven.

Luxor Night Live <3 8Bahn
Deze Kingsnight Special is een samenwerking tussen Luxor Night Live en 8Bahn. Traditiegetrouw staat 8Bahn twee dagen lang in het Lauwerspark, achter Musis. De nacht wordt door beide partijen samen gevierd in Luxor Live.

Kaartverkoop
Alle jonkheren verzamelen! De kaartverkoop is reeds begonnen en alle 100 early birds waren binnen 5 minuten op. Ook de reguliere verkoop á €14,- loopt inmiddels op volle toeren. Zodra deze op zijn kun je nog een aantal late tickets á €16,- bestellen voordat we helemaal uitverkocht zijn. Wees op tijd met bestellen, want deze Kingsnight Special verkoopt gegarandeerd uit!

>> BESTEL TICKETS <<

Is dit alles?