MENU SLUIT
21.06.2016

Dazzled Sticks overtuigt op Best Kept Secret

Volgens VPRO 3voor12 was het een van de meest overtuigende optredens tijdens het Best Kept Secret-festival afgelopen weekend: De show van Dazzled Sticks op de late zondagmiddag, in een stampvolle tent vol dolenthousiaste fans. Want Tjeerd Bomhof, ofwel Dazzled Kid, en rapper Sticks weten met z’n tweetjes hoe je een feestje moet bouwen. Mocht je dus nog twijfelen of je Dazzled Sticks wilt zien in Luxor Live op 14 oktober, hak de knoop door en mis deze kans niet!

Dazzled Sticks had afgelopen tijd twee hits met de nummers Tunnel en Dans, maar volgens 3voor12 zijn de refreintjes die Bomhof schrijft zo pakkend dat ze al snel in je hoofd zitten. Er wordt tijdens Best Kept Secret dus opvallend veel meegezongen met alle nummers, elk liedje voelt als een hit. En dat is knap, maar is zeker ook de verdienste van Sticks. De rapper/zanger is een echte showman en trekt het publiek op BKS mee in een een heerlijke vette party.

Dazzled Sticks heeft zich in no time opgewerkt tot de Nederlandse top in de pop/hiphopscene en met het optreden op Best Kept Secret hebben ze weer nieuwe stap gezet: ‘Hoppa, weer wat zieltjes gewonnen. De rek is er nog lang niet uit’, aldus VPRO 3voor12.

BESTEL TICKETS

Is dit alles?