MENU SLUIT
08.11.2012

De bliepjeskunstenaars a.k.a Slagsmålsklubben komen terug!

5 februari 2011 kwam het publiek van Luxor Live massaal uit de Slagsmålsklubben-kast. Een volle zaal ging los op de beats van deze bliepjeskunstenaars. De massale bekentenis van liefde aan deze Zweedse formatie was reden genoeg om het nog een keer over te doen. Op 29 November zal SMK de zaal wederom professioneel afbreken!
Slagsmålsklubben brak in 2007 door met het album Boss For Leader. Een album vol blip-blop-electro-dance-pop. Denk aan oude games meets italodisco meets eurohouse met een flinke dosis stuiterballen. Deze nerds weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Slagsmålsklubben is zo’n band waarbij je je enerzijds kapot lacht en die anderzijds zelfs cool genoeg is om alle hipsters te laten dansen. Luister bijvoorbeeld naar het nieuwe studioalbum The Garage wordt je verrast door de grote diversiteit van leuke deuntjes en vette bassen. Slagsmålsklubben probeert tevergeefs het midden te houden op een bochtige weg die je langs electro, house en techno voert.

Muzikale entourage van het geheel wordt verzorgd door de heren van Diagram & Baart en Dagschotel. Het duo Diagram & Baart heeft zichzelf doormiddel van eigenzinnige plaatjes bijna tot resident gekroond van dance avonden in Luxor Live. Daarbij nog de afvaardiging van Dagschotel. Zij zijn verantwoordelijk voor een voedzaam voorprogramma. Op voorwaarde dat het Visum geregeld wordt importeren zij de Bad Le Ham rechtstreeks uit Jeruzalem. Booty Bass is het belangrijkste exportproduct van deze stad sinds Jezus himself en dat gaan we voelen!
De zaal opent donderdag 29 november om 20:00. Binnenkomen doe je met een ticket van 17 euro. Na het optreden nog niet uitgedanst? Er gaat een gerucht over een afterparty…
 

Is dit alles?