MENU SLUIT
30.06.2015

De maandelijkse digitale muzikale livestream sessie

Maandelijks gratis dansen op muziek van vooruitstrevende dj’s, labels en collectieven in een kleine intieme setting dat ook live via internet te volgen is? Dat kan hier tijdens de NDS Tv sessies. Elke maand is er op woensdagavond een te gekke editie die elke maand weer muzikaal verrast en grenzen verlegt.

 

Even een kleine greep uit het CV van NDS Tv : Karton Label, Jeff Moore, Slapfunk Records, Triphouse, Mino Abadier, Mattikk b2b Viktor Palmen en Mr. J om maar even wat te noemen.

 

De volgende editie brengt ons Shourai Sessions. Een vooruitstrevend collectief waar niet altijd een genre muziek aan te koppelen valt. Onder de noemer Future Beats komen gevestigde en opkomende artiesten aan bod om de lekkerste platen op het gebied van ambient, house, techno, bass en meer aan de man te brengen.

 

HIER is een kleine preview van de vorige editie, zodat je de muzikale kriebels alvast kan voelen en je een idee hebt hoe het eraan toegaat 8 juli. Er is geen deurverkoop, maar je moet je wel even HIER online aanmelden! Enjoy!

 

TEASER 8 JULI

Is dit alles?