MENU SLUIT
11.01.2016

Arnhems grootste gay & open-minded party in Luxor Live

Op 16 januari 2016 is in Arnhem de allereerste Manege XL, voor deze editie verplaatst het Gelderse feest zich naar Luxor Live.

Het moet een van de grootste gay/open-minded feestjes worden die in de afgelopen jaren in Arnhem gehouden zijn. Uiteraard ben je ook meer dan welkom als je hetero bent, want met de line-up en randprogrammering wordt het een hele toffe avond!

Twee zalen, diverse line-up

Er zijn twee zalen waar je terecht kan: in de grote zaal zullen o.a. The G-team en Erick E te horen zijn. In de bovenzaal zal “De AMAZONE” gelanceerd worden. Een nieuw initiatief om met name de vrouwelijke doelgroep te trakteren op een onvergetelijke avond, met optredens van o.a. DJ Promiss (Girlplanet) en DJ Bertie (Boer zoekt Vrouw).

Vermakelijke randprogrammering

De BFF’s Miss Megan Schoonbrood en haar opvolgster Miss Tiffanie Deelight zullen de avond hosten. De hilarische Loes Schnepper (beroemd van haar YouTube-kanaal Met Loes) gaat voicemails inspreken en de jongens van A-Men gaan een spectaculair optreden verzorgen.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.eventgoose.com of via de FB-pagina De MANege. Aanstaande zaterdag om 23:00 is Luxor Live the place to the bi!

 

Is dit alles?