MENU SLUIT
12.11.2012

De mashup Kings are Back!

Volgende week vrijdag zullen de Memphis Maniacs weer de leukste & grappigste mashups naar Arnhem brengen. Voor de mensen die er de vorige keer bij waren weten dat dit weer een onvergetelijk feestje gaat worden!
 
“Als een groep losgeslagen cowboys knallen deze mannen hun pop/rock  magazijnen leeg op het publiek. Van Ricky Martin tot Nirvana deze glibberige glitterboys spelen het. Mocht jij meer uit het Paul Elstak hout gesneden zijn? Geen nood, ook dat zit in hun merkwaardige assortiment vol energieke popklassiekers. Zin om een avondje naar opgejaagd wild te kijken? Kom naar de Knalshow van de Memphis Maniacs!
 
Om de avond compleet te maken brengen de Memphis Maniacs hun eigen tour-dj mee. PHONC is o.a. bekend van zijn eclectische CROSSOVER clubavonden en zal met zijn platen voor en na het concert een "21st century block party" gaan creëren waarbij de energie op de dansvloer centraal staat en de muziekgenres je letterlijk om de oren vliegen: van hip-hop naar dubstep en van rock naar rave. PHONC heeft de vorige clubtour al aardig wat zalen uit hun voegen laten barsten dus het feestje is na de Memphis Maniacs zeker niet voorbij!”
 
Voor maar € 16,- kun je hier bij zijn, koop snel hier je ticket of bij Kroese & De Waaghals.
 
Is dit alles?