MENU SLUIT
23.11.2015

De nieuwe nacht voor House en Techno in Luxor Live!

Luxor Night Live presenteert een spectaculaire nacht vol deephouse, powerhouse en techno met: Man With No Shadow, Wouter S., Park & Sons en Gijs Gubbels. Start je kerstvakantie knallend!

Man With No Shadow

De Man With No Shadow mag in Nederland inmiddels een waar icoon van de underground scene genoemd worden. Mede door het organiseren van talloze raves en feesten onder de naam van GZG (Gasten Zonder Grenzen), heeft hij jarenlang furore gemaakt in de Nederlandse house en techno op festivals als Mysteryland, Valrave Festival en Nachtcollege. De laatste keer dat hij in Luxor Live stond staat in ons geheugen gegrift als een waar gekkenhuis, dat mag hij nu dunnetjes over doen.

Wouter S.

House DJ Wouter S. is een relatieve nieuwkomer in de scene, maar weet zich binnen korte tijd op te werken tot een naam van formaat. Met een recente podcast op Feel My Bicep en een gast mix op Rinse FM gaat ie harder dan ooit. Je ziet hem regelmatig op events als Verknipt, Straf_werk en Soenda Festival. Zijn energieke sets zitten vol house, UK garage en techno, waar hij zelf een betere omschrijving voor heeft: powerhouse!

Park & Sons

DJ’s en producers Jorik Van de Pol en Vincent Leijen vormen samen het illustere duo Park & Sons. Dit zijn de drijvende krachten achter het populaire techno concept Compass in de Arnhemse havenloods. Door het breken van de status quo met hun keuze in de muziek , enthousiaste stijl en verbinding met het publiek brengen ze een nieuwe ervaring om de huidige techno scene. Park & Sons is een nieuwe beweging: geen duisternis en soberheid, maar positiviteit en euforie!

Gijs Gubbels

Dit Arnhems talent is een van de grondleggers van het deephouse concept Stofwolk, maar Gijs ken je ook van zijn opzwepende DJ sets op de beruchte NEON avonden

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop start met een beperkt aantal earlybirds voor maar €7,50!

Tickets & meer info

Is dit alles?