MENU SLUIT
01.03.2023

De Nieuwe Notie selectie 2023

De Nieuwe Notie is het ontwikkeltraject voor makers van hiphop en gelieerde genres uit Gelderland en Overijssel. Ieder jaar worden er zes rappers, vocalisten, producers en beatmakers van hiphop geselecteerd. De selectie wordt één jaar lang ondersteunt en geholpen met hun individuele leerdoelen. Dit wordt gedaan aan de hand van coachings, workshops, showcases en een songcamp. De selectie voor 2023 is nu bekend!

De Nieuwe Notie

Ruim 60 rappers, vocalisten, producers en beatmakers van hiphop uit Gelderland en Overijssel stuurden hun track in voor De Nieuwe Notie 2023. De inzendingen werden beluisterd en beoordeeld door een selectiecommissie, bestaande uit o.a. dj’s/producers, rappers, programmeurs en labelmanagers. Uit alle inzendingen zijn 6 makers geselecteerd voor De Nieuwe Notie 2023:

ANNE (Arnhem)
Authentic (Arnhem)
Bambie (Arnhem)
Bankos (Ede)
Terra (Zwolle)
Yanndeman (Zwolle)

Booster Festival Enschede

Op zaterdag 1 april 2023 staat De Nieuwe Notie op het Booster festival in Enschede, hét showcasefestival van Oost-Nederland. De makers krijgen hier de kans om hun skills live te showcasen. Maak de selectie live mee in de Boksclub Twente.

De Nieuwe Notie wordt mogelijk gemaakt door Poppunt Gelderland, Poppunt Overijssel, Beatbox/Hedon Zwolle, BRUT en Cultuur Oost.

Is dit alles?