MENU SLUIT
23.07.2015

De nostalgische power fuel

Met de grote seizoensafsluiter nog op het netvlies staat de volgende 90’s NOW editie al weer te broeien. De afgelopen editie was weer als vanouds; feest, sfeer, gekkigheid, gezelligheid en natuurlijk de foute en fijne hitjes. Deze heerlijke flow willen wij natuurlijk graag vasthouden en daarom presenteren wij bij deze de volgende editie die plaats vindt op 5 september.

Door de zon is je lichaam weer volgetankt met vitamine D en zijn we weer helemaal opgeladen tot één bonk energie. De beste manier om deze energie te ontladen is natuurlijk om dit om te zetten naar 90’s NOW power fuel. Het fenomeen dat het uiterste uit je lichaam haalt tot het sap compleet op is! Nog nooit was brandstof verspillen zo goedkoop, want voor 13,- piek gaat de meter van 0 naar 90’s in slechts een 90’ste van een seconden en kan je zeker 5 uur ongestoord door! Genoeg met de flauwigheid… Bereid je maar weer vast voor, want 5 september is het weer party time!

Ook ditmaal hebben we weer de groepstickets waarmee je alle gekkigheid met 15 vrienden, familieleden of bekenden uit kan halen! Deze bestel je hier.

 

Enjoy the summer and prepare for the 90’s!

Is dit alles?