MENU SLUIT
27.11.2013

De Staat

Ken je dat? Dat rare euforische gevoel? Dat er dan rillingen over je lijf lopen, dat je dan wil dansen? Maar dat je dan toch blijft staan, omdat de energie zo gelaagd is? Dat platvloers heen en weer huppen, niet het antwoord is op het geen wat je hoort?

Heb je de nieuwe plaat van de Staat al geluisterd? En? Vond jij het ook zo tijdloos? Vond jij het ook zo internationaal klinken? Welk nummer vond jij het best? Niet gewoon nummer een van de plaat? Waar ze al hun plezier blootgeven, door een mislukte demo te publiceren, niet? Jij hield meer van keihard, toch? Heb je dan wel ‘Devils Blood’ geluisterd, nummer vier? Had jij dat dan niet? Nou, gewoon, dat je denkt, hoe komt dat allemaal uit dat brein van Torre Florim? Ja? Oeh, trouwens, die dikke synthesizers, vond jij die ook zo naadloos samengaan met de gillende gitaren?
En in het algemeen? Ook zo’n gevoel van, ‘die moet ik meteen live zien’? Ik ga zeker, jij ook? Kan jij twaalf december? Zullen we om acht uur elkaar voor Luxor Live treffen?

De Staat, 12-12-13 20:00 Luxor Live
 

Is dit alles?