MENU SLUIT
07.09.2015

Deze Lowlands-toppers zie je binnenkort in Luxor Live

Lowlands 2015 heeft weer een dikke stempel op het festivalseizoen gedrukt. Wat een weekend en wat een geweldige optredens! Misschien was je erbij, misschien heb je het gemist en wordt je daardoor een beetje misselijk van alle goede verhalen. Maar niet getreurd. Een aantal top-artiesten die Lowlands onveilig hebben gemaakt kun je aankomend seizoen bewonderen in Luxor Live.

Volgens het programmaboekje van Lowlands is Herman Brock Jr. voor de bluegrass wat Herman Brood voor de rock was. Die zit. 10 september al staat hij samen met zijn Brockettes In Luxor Live, samen met Casa de Kao.

Cut_ mocht op het laatste moment invallen voor Whilk & Misky. Zangeres Belle, zo vertelde 3voor12.nl, zou in eerste instantie oordoppen gaan verkopen op het festival. Gelukkig kreeg ze vrij van haar baas en stond deze net zo enthousiast mee te springen en te klappen als de rest van het X-Ray-publiek. Op 11 september kun je zelf meemaken waar dat enthousiasme nu precies vandaan komt.

Op Lowlands serveerden ze een muzikaal voodoo-ontbijtje. De groovy blues-rock van MY BABY hield de aanwezigen bezwerend in beweging. Op vrijdag 2 oktober komen ze Arnhem betoveren met hun hypnotiserende deltablues.

The Afterpartees. Ze stonden om half 2 geprogrammeerd in de India, op de brakke zondag. Dat was volgens 3voor12.nl misschien een beetje te vroeg, want The Afterpartees breken graag de tent af. Op 10 december kun je met het stoom uit je oren genieten van de tomeloze energie van deze jonge honden. Qua sound schuren ze namelijk heerlijk tegen de seventies punk aan.
Volgens Nu.nl gaf Kenny B een ‘zonnig, gemoedelijk en gezellig optreden’ en volgens 3voor12.nl sluit Lowlands ‘Kenny B, ultieme lieverd, een man die je niet anders dan de wereld kunt gunnen’, in de armen. Op 10 december niets dan good vibes in de grote zaal!

Is dit alles?