MENU SLUIT
10.12.2014

Donder a la Zappa en Waits.

Op donderdag 18 december is het eindelijk zover! Luxor Live heeft de eer om de aftrap van het debuutalbum van Donnerwetter, hoe kan het ook anders dan genaamd “Donnerwetter” voor haar rekening te nemen. Een album, geïnspireerd op muzikanten als Zappa en Waits, dat vol staat met bevlogen alternatieve-singer-songwriter rock nummers die je meevoeren op de warme en doordringende vocale- en instrumentale klanken van de band. Tien karakteristieke nummers die het verdienen om meerdere malen beluisterd te worden. Het zijn verhaaltjes op zich, soms bevlogen, dan weer spannend, intelligent en absoluut nooit saai.

De band heeft hun eerste album op vinyl geperst. Na een showcase in Musis Sacrum eerder dit jaar en optredens op onder meer het Manana Manana festival en Park Open, is het nu tijd om dit debuutalbum officieel te presenteren.

 

De Achterhoekse band, bestaande uit frontman Rocco Osterman (o.a. Magic Fish), gitarist Wout Kemkens (Shaking Godspeed), bassist/ keyboard Matthijs Stronks en drummer Mike Visser hebben een album afgeleverd met een geheel eigen karakter, waar ze trots op kunnen zijn. Met hun rockende gitaarlijnen, retestrakke drumpartijen en bevlogen toetspartijen en niet te vergeten de donkere, betoverende stem van Rocco staan ze garant voor een dampende avond op het podium, waarbij ze zeker niet zullen schuwen alle remmen los te gooien!

 

De publieksopwarmer voor deze avond is de eveneens Achterhoekse band Raw Flowers. Na hun naamloze debuutalbum dat in april uitkwam en lovende recencies mocht ontvangen hebben zij afgelopen zomer de grote festivals aangedaan, waaronder de Zwarte Cross en Manana Manana. De in juli 2013 opgerichte band komt, zoals ze zelf zeggen, het beste live tot zijn recht. Zeker de moeite waard dus om beide bands te gaan horen en beleven!

 

Het gaat goed met de rockmuziek van eigen bodem en er is genoeg animo voor bijzondere nieuwe muzikale projecten als Donnerwetter. De aandacht voor deze twee bands is groot vanuit het hele land. Omdat een aantal van de heren uit Arnhem komt verwachten wij deze avond een volle bak.

 

Wil je naar deze show: bestel dan nu je kaarten hier!

Is dit alles?