MENU SLUIT
07.01.2013

Een avondje ontspanning met Boogie Nights!

Toe aan een avondje ontspanning? Zaterdagavond 19 Januari is de gelegenheid waar je op wacht! De Boogie Nights-party doet ook het nieuwe jaar Luxor Live in Arnhem aan. Zorg dat je hoofd leeg is, de kinderen ergens veilig gestald zijn en de zondag erop een vrije dag is. Boogie Nights is er om jou zorgeloos te laten genieten van de lekkerste dansplaten!
 
Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM). de beste platen uit de 70’s, 80’s en 90’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een typische, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet.
 
Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij. 
 
Zo’n leuke avond als Boogie Nights is zonde om voor jezelf te houden. Daarom beloond Luxor Live je met een vette korting als je je vrienden, collega’s of sportteam meeneemt naar Boogie Nights op 19 Januari.  15 kaarten kosten je dan geen €150,- maar slechts €75,-! Wil je gebruik maken van de kaartenactie voor Boogienights op 19 januari? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar thijs@luxorlive.nl
Is dit alles?