MENU SLUIT
10.06.2014

Eerbetoon aan Michael Jackson tijdens Boogie Nights

Omdat het 5 jaar geleden is dat The King of Pop overleed besteed Boogie Nights tijdens de editie van 14 juni speciaal aandacht aan het repertoire van Michael Jackson. 5 jaar na dato ligt er een album vol nieuw materiaal in de schappen. Boogie Nights besteed toch liever aandacht aan het oude materiaal. Van ‘Blame It On The Boogie’ tot ‘Billie Jean’, grote kans dat het op 14 juni langs komt in Luxor Live.

Boogie Nights biedt meer dan alleen een eerbetoon. Het feest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot bekend gezicht voor iedereen in Arnhem en omgeving boven de 25 jaar die een goed feestje wel kan waarderen. Met clips op grote schermen, dansers en een karakteristieke lichtgevende vloer is de sfeer gegarandeerd. Het is tevens de seizoensafsluiting van Boogie Nights in Luxor Live en zorgt er voor dat iedereen met een goed feestje in de benen op vakantie kan.

Zo'n leuke avond als Boogie Nights is zonde om voor jezelf te houden. Daarom heeft Luxor Live een speciale actie. 15 kaarten kosten geen 150 maar 75 euro. Kijk voor meer informatie op www.luxorlive.nl.

Is dit alles?