MENU SLUIT
12.03.2012

Eerste Club 3voor12 Gelderland in Luxor Live: The Pikeys en LADA!

Eerste Club 3voor12 Gelderland in Luxor Live: The Pikeys en LADA!

 

Op vrijdag 23 maart wordt in Luxor Live een fonkelnieuwe backdrop van 3voor12 Gelderland opgehangen voor de eerste Club 3voor12 Gelderland in de Arnhemse poptempel. Door heel Gelderland worden in samenwerking met de zalen Clubavonden georganiseerd waarin veelbelovende Gelderse acts op in het licht worden gezet. Twee bands met Gelderse roots vullen het affiche vanavond: LADA! en The Pikeys.

 

LADA!  is een indierockband die lopend naar Luxor Live kan komen: de veelzijdige Arnhemmers spelen een thuiswedstrijd. Frontman Pieter Geukers, die ook als singer-songwriter Peter Lada door het leven gaat, was onlangs nog solo te bewonderen tijdens GESEL XL. In LADA! komen de verschillen in muzieksmaak van de leden duidelijk naar voren: door de variatie van springrock tot luisterliedjes à la Nick Drake, is geen etiket te plakken op de muziek die LADA! je laat horen.

 

Voor rauwe 70’s rock zorgt de Tiels/Utrechtse formatie The Pikeys vanavond. Dit viertal schopte het tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, verzorgde een dampend optreden op Appelpop en maakte al deel uit van het tourende Poprondecircus. Met The Pikeys verandert Luxor Live in een motorclub waar de soundtrack van loeiharde straightforward 70’s rock á la Led Zeppelin en AC/DC weggespoeld wordt door halve liters lauw bier. Beware!

 

http://thepikeys.nl/
http://www.myspace.com/bandlada
http://3voor12.vpro.nl/gelderland
 

Is dit alles?