MENU SLUIT
24.03.2015

Elke VR en Za Live muziek en dans bij Ruimtekoers op Gele Rijdersplein 15

Ruimtekoers is een festival dat van 14 maart t/m 11 april leegstaande panden in Arnhem een nieuwe en unieke bestemmingen geeft. Luxor Live is partner van Ruimtekoers en helpt mee met een stukje muzikale invulling van het festival.

 

Ruimtekoers Live!

Elke vrijdag- en zaterdagavond de nieuwste bands en succesvolle DJ's i.s.m. Luxor Live.

De Locatie: A PLACE TO BE, Gele Rijder Plein 15

En deze avonden zijn nog eens gratis toegankelijk ook!

 

 

VR 27.03        THE BRAHMS, DJ'S 100 SHADES, ORIGINS

Met live The Brahms! Oorspronkelijk afkomstig van de Herman Broodacademie en de winnaars van de Utrechtse popprijs 2014

 

ZA 28.03        JUXTAPOSE

Onverwachte combinaties. Tegenstellingen die elkaar juist aanvullen. DJ-collectief Juxtapose is bekend van hun avonden in Luxor Live

 

DO 02.04        3VOOR12 PRESENTS MOUNTAIN STATES, ALASKANS

Dromerig, maar tegelijkertijd gruizig. Dat is Mountain States, een Nijmeegse band die hedendaagse dreampop combineert met de recht-toe-recht-aan collegerock uit de jaren tachtig negentig. De Arnhemse indie-rockband Alaskans zetten een show neer waarbij verschillende emoties aan bod komen, door middel van dansbare ritmes, energieke performance, en verhalende teksten met pakkende melodieën.

 

VR 03.04        EERIE WANDA & DJ'S 100 SHADES, ORIGINS

Eerie Wanda komt binnenkort een nieuw album. Marina Tadic en haar band zijn as we speak onderweg samen met de Allah-las!

 

VR 10.04        PHOS, CRAVINGS

Eveline Vroonland gaat door! Dream & Bass jaagt ze door de speakers. Niet meer alleen, maar met band! Phos dus. De jongens van Cravings draaien funk en smerige hiphop, iedere maand bij Sugar Hill. Nu ook bij Ruimtekoers.

 

ZA 11.04        AFTERPARTEES

Energieke 70’s punk en hartverscheurende powerpop. De Afterpartees laten je dansen als nooit tevoren! Uit het immer romantische Limburg.

 

 

Er is nog veel en veel meer te doen.

 

Alle leegstaande ruimtes in Arnhem staan letterlijk in ‘the spotlights’ d.m.v. groene led-verlichting en projecties. Hiermee laat Ruimtekoers zien welke ruimtes leeg en dus beschikbaar zijn!

Naast muziek kan je hier terecht voor pop-up stores en exposities. Er is een programma over de toekomst van Nederlandse steden en de inzetbaarheid van nieuwe concepten en business-modellen om leegstand in te vullen en er is een zakelijk programma voor ondernemers/bedrijven waar ontmoeting, verbinding en samenwerking centraal staat, boordevol debatten, workshops, seminars met inspirerende sprekers en netwerkbijeenkomsten.

 

Voor een compleet overzicht ga je naar www.ruimtekoers.nl

Is dit alles?