MENU SLUIT
31.03.2014

Erick E komt thuis in Luxor Live!

Erick Eerdhuizen kunnen we een ouwe rot in het vak noemen. Dat doen we dan wel met het diepste respect en een flinke kniebuiging. Wat Erick sinds 1989 heeft neergezet is niet misselijk. Van de begintijd met residents in RoXY tot aan het Housequake project met Roog en zijn vele gigs in Barcelona, Parijs en op Ibiza. Alles wat Erick aanraakt verandert in goud en vooral onder het publiek is hij altijd geliefd geweest. Dat kan alleen maar wanneer je een ongeremde passie en liefde voor muziek hebt, en die heeft Erick E!
 
In 2010 verlangde hij echter terug naar een intiemere setting, de sfeer uit de begindagen van de ROXY. Een setting waarin hij de volledige regie had over de muzikale invulling van de avond. Want Erick doet het liefste alles zelf! Aangezien Sundaypeople hier graag het podium voor wil bieden, komt Erick E op 20 april weer de zondagavond in Luxor Live op zijn kop zetten met een all-nighter van jewelste!
 
Van de vorige edities waren er heel wat uitverkocht. Dat zegt meer dan genoeg, maar iedereen die twijfelt moet eens beelden opzoeken van de spectaculaire afsluiter van Erick E op Free Your Mind Festival. Daar gingen dik 4.000 man compleet uit hun dak! En begin augustus flikte Erick hetzelfde kunstje op de strandeditie van Sundaypeople op Watergoed! Daar liet hij met een glimlach van oor tot oor zien hoeveel plezier hij er nog steeds in heeft om complete crowds de avond van hun leven te bezorgen!
 
Zondag 20 april belooft dus weer een hete avond te worden, waarbij Erick E de zaal zal opwarmen met zijn warme techhouse om het vervolgens compleet af te breken met zijn herkenbare sound! All by himself! Wij hebben er nu al zin in! Natuurlijk zorgt Sundaypeople weer samen met top locatie Luxor Live voor het beste geluid en natuurlijk het leukste publiek (23+) wat elke maand weer zorgt voor een fantastische sfeer. Alvast sfeer proeven doe je het beste door de aftermovie van deze eerdere editie op repeat te zetten: https://vimeo.com/34600517

Is dit alles?