MENU SLUIT
07.05.2014

Eva Simons toegevoegd aan line-up Dj Mag clubnight

Even voorstellen: Eva Simons, dé zangeres achter mega hits als “Take Over Control” en “This Is Love”, zal op zaterdag 10 mei ook komen optreden en draaien op de Dj Mag clubnight; DJ Mag NL & Friends.

Eva Simons maakt voor het grootste deel van haar leven al muziek, maar toen ze in samenwerking met Afrojack haar wereldwijde hit ‘Take Over Control’ schreef brak ze pas echt door.

No joke, sinds de release is ‘Take Over Control’ uitgegroeid tot een massale wereldwijde dance hit, met al meer dan een miljoen downloads in Amerika alleen en is de video inmiddels al meer dan 30 miljoen keer bekeken op YouTube. Sindsdien heeft Simons een deal met Interscope Records getekend en heeft ze o.a. samengewerkt met Will.i.am, Chris Brown, LMFAO en Zedd. Evenals de tournee met LMFAO en de Far East Movement in de Verenigde Staten, waar ze één van de headliners was op de recente US Identity Tour.

Ze trad op en blijft erg gewild op locaties over de hele wereld. In samenwerking met Will.i.am bereikte Simons zelfs vier nummer #1 hits in Engeland, Frankrijk, België en hier in Nederland.

Nu komt de geboren en getogen Amsterdammer naar Arnhem, om haar fantastische stem en draaiskills te laten horen in de Luxor Live!

BE THERE!

Is dit alles?