MENU SLUIT
02.07.2014

Exclusieve Death Metal show in Luxor Live!

 

De Canadese melodische death metal band Kataklysm komt naar Luxor Live voor een exclusieve show! Dit is de enige show van de tour die zij in Nederland geven. 
Kataklysm is een grote naam in de metalscene en bestaat al meer dan 20 jaar. De band is opgericht in 1991 en bracht een jaar later hun eerste, inmiddels klassieke, EP Death Gate Cycle Of Reincarnation uit. Deze EP bracht Kataklysm direct tot de wereldtop van de death metal. 
 

Ooit stond deze band bekend als één van de snelste en meest chaotische bands. Het chaotische verdween en de muziek werd melodieuzer. Eind 2013 bracht Kataklysm het elfde studioalbum Waiting For The End to Come Out uit, de recensies spreken over een sterke en vooral coherente release. Killing the Elite is een track van dit album en tevens de naam van de Summer Tour 2014!  
 

Luxor Live heeft hiermee een heerlijk avondje death metal voor je in petto met naast de Canadezen de Arnhemse band Deem Index en het Nijmeegse Dead Man’s Walk. Beide bands hebben net een nieuwe EP uit en zullen deze avond daarom nummers spelen van hun aankomende EP.

Death en trash, nothing more, nothing less! 

Klik hier voor tickets. 
 

Meer metal in Luxor Live
19.09 Cryptopsy (CAN) + Disgorge (US) + Jungle Rot (US) + supports
25.10 Aurora Infernalis Part VI
 

Is dit alles?