MENU SLUIT
05.03.2015

Exotisch muziekspektakel met Jungle By Night

afrobeat // vrijdag 6 maart // zaal open 20:30 // tickets € 14,00 (incl. service kosten)

Luxor Live en Juxtapose presenteren aankomende vrijdag Jungle By Night in een bijzondere samenwerking. Naast het concert van de energieke Amsterdamse afrobeat band verzorgt Juxtapose de support en afterparty (tot in de late uurtjes) in de Arnhemse muziektempel. Luxor wordt vrijdagavond een broeikas vol muzikale creativiteit en dansbare wereldmuziek.

BESTEL TICKET

Jungle By Night is al een poosje een nationale sensatie. Negen jonge Amsterdamse gasten die in de traditie van Fela Kuti, Orchestre Poly-Ritmo de Cotonou, en Mulatu Astatke afrobeat maken is dan ook geen alledaags verschijnsel. Met het vorig jaar verschenen album “The Hunt” bewees de band geen tijdelijke hype te zijn. Integendeel zelfs, het nieuwst werk is hun beste tot nu toe en bracht de band Internationale gigs op onder andere het vermaarde Japanse Fuji Rock en Europese festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Sziget.

Support en afterparty worden verzorgd door het Arnhemse liefhebbers collectief Juxtapose. Gasten, naast de vaste residents Rik Payne en BertBert, zijn aankomende vrijdag Eagleman en Eelco Couvreur. Twee verzamelaars die van mooie platen sparen hun levenswerk hebben gemaakt. Verwacht overigens niet alleen afrobeat want ook Brasil, disco, Turkse Psych en hier daar wat hip hop zullen de revue passeren.

Is dit alles?