MENU SLUIT
07.01.2013

Fabrik is weer terug!

Jong en onstuimig! Februari 2012 is Fabrik begonnen aan een serie vol wilde edities met artiesten als Modeselektor, Fritz Kalkbrenner, Gregor Tresher en veel meer. Een jaar later is er behoorlijk wat te vieren dus! Daarom op Zaterdag 26 januari een extra lange editie van Fabrik tot maar liefst 6 uur s’morgens! Dat vraagt om een line-up vol nachtbrakers:
 
Een legende op zich binnen de legendarische GZG-feesten in Amsterdam. Begon zes jaar geleden in vuige loodsen en groeide vanuit daar naar een internationale status toe die zelfs een vertaling van zijn naam vergde. Staat inmiddels in landen als Portugal, Rusland, Denemarken en Spanje bekend als The Man With No Shadow. Wij zijn bijzonder trots hem op Fabrik te mogen verwelkomen als De Man Zonder Schaduw!
 
Niet bang voor variatie in stijlen gaat hij al 10 jaar vol aan de bak achter de tafels. Is een graag geziene gast in Club Trouw en host daarnaast een eigen radioshow. Absolute lieveling van het soort publiek wat net een beetje extra verwacht. Headliner en toch nu al verrassing van de avond; Cinnaman
 
Berucht in Arnhem en verre omstreken om zijn feesten als New Dutch School zwerft William Köster langs de meest toffe locaties. 26 januari land hij in Luxor Live om de avond af te sluiten. Residents Diagram & Baart missen ook deze keer geen Fabrik. Als laatst heeft Etcha zich nog gevoegd bij het rijtje beruchte namen.
 
Full Line-up:
De Man Zonder Schaduw
Cinnamen
William Köster
Diagram & Baart
Etcha
 
De early bird kaarten zijn reeds uitverkocht.
Kaarten zijn beschikbaar voor 13 euro op www.luxorlive.nl
 
Is dit alles?