MENU SLUIT
18.01.2016

Festival de Luie Hond

Na een zeer succesvolle kick-off van Festival de Luie Hond afgelopen zomer, volgt van 29 t/m 31 januari een heuse wintereditie. In de loods aan de Nieuwe Havenweg 23, te Arnhem zijn foodtrucks, music en kidsplayground opnieuw de ingrediënten van Festival de Luie Hond. Ditmaal in winterse sferen: van warme soul en winterse stamppot tot vuurkorven en een grootse winterbbq.

Het muziekprogramma is samengesteld in samenwerking met Luxor Live.
De officiële afterparty op de vrijdagavond zal ook in Luxor plaatsvinden in Luxor Live. Hence Dupree, Tiger Shake en Syte van Cravings draaien funk, soul en hip-hop aangevuld met aanverwante genres.

Tickets voor deze afterparty moet je apart bestellen.

Programma

Festival de Luie Hond heeft een breed programma. De volgende acts komen in het weekend voorbij: Broken Brass Ensemble, Circo Simonelli, Oliver Alexander, Cravings, John Frost, The Funkstamatics. Naast muziek in de stijlen funk, soul en reggae is er ditmaal ook ruimte voor Spoken word van Mensen Zeggen Dingen, een festivalkapper Joy for Hair en een heuse reggae WC van Plees To Be Toilettheater.

Food

Gerenommeerde Arnhemse horecazaken als Sugar hill, maar ook unieke foodtrucks als Hete Bliksem Streetfood (stamppot) zorgen voor een gevarieerd aanbod aan winterkost. Verder kan men eten bij Uit het vuistje, Pasta Mobilé, Keukengebeuren, BABO CAFÉ, Osteria Vicini en SweetWheels.

Vrijdagmiddagborrel 29 januari

De Luie Hond trapt het weekend af met de leukste vrijdagmiddagborrel van Arnhem en omstreken. Met onder meer de lancering van de nieuwste editie van de Nieuwe Arnhemse Krant (NAK), muziek van Circo Simonelli en Cravings gaat het een funky friday worden.

Kidsplayground

Festival De Luie Hond is voor het hele gezin. Het kidsprogramma op zaterdag en zondag bestaat o.a uit een kinderdisco, fotocaravan, workshops en schminken voor de allerkleinsten. Nog mooier t/m 12 jaar is de toegang gratis.
Festival De Luie Hond, Loods aan de Nieuwe Havenweg 23, Arnhem

Vrijdag 29 januari 16.00 tot 23.00
Zaterdag 30 januari 14.00 tot 23.00
Zondag 31 januari 14.00 tot 20.00

Prijs:
Dagkaart EUR 3,50 (t/m 12 jaar gratis toegang)

Meer info > http://www.festivaldeluiehond.nl
Facebook event > http://bit.ly/luiehondwinter

Is dit alles?