MENU SLUIT
13.05.2015

Festivalseizoen 2015 gaat weer van start

Het festivalseizoen gaat weer van start en Luxor Live blijft daar niet in achter. In samenwerking met verschillende organisaties in Arnhem is Luxor Live partner bij ondere andere Tentstock, Festival De Luie Hond, Hoogte80 en Park Open.

 

TENTSTOCK
Alle tenten op een stockje, we gaan weer kamperen! En wel drie dagen en twee nachten lang op een van de mooiste plekken van Arnhem! Verwacht ook dit jaar een divers programma vol muziek, theater, literatuur en andere creatieve uitspattingen. Maar de headliner is en blijft: Samen Kamperen!

www.tentstock.nl
 

Festival De Luie Hond
Festival De Luie Hond is een Food & Music festival. Mobiele keukens worden gecombineerd met funk, soul  en reggae. Een festival om te chillen, te luieren, lekker te eten en te genieten van fijne muziek!

http://www.festivaldeluiehond.nl/

 

Hoogte80

Van donderdag 14 t/m zondag 17 mei verandert Hoogte80 in Arnhem in een fantastisch festivalterrein met theater, muziek, circus, cabaret en literatuur voor jong en oud. Het gratis toegankelijke festival combineert cultuur met heerlijk eten en drinken in de buitenlucht. Dit jaar met nóg meer exclusieve voorstellingen dan voorheen. Van grote, bekende namen tot jonge theatermakers en acts door wijkbewoners.

www.h80festival.nl

 

Park Open

Vanaf 7 juni t/m 30 augustus is er elke zondag muziek op een hele bijzondere locatie in het Sonsbeek Park namelijk de Ronde Weide. 

https://www.facebook.com/parkopen/timeline

 

Is dit alles?