MENU SLUIT
12.11.2012

Fragile pop tunes in de bovenzaal

Deze week zal het in het teken staan van singer-songwriters en waar hebben we het dan over? Jawel! Case Mayfield met Garda & Jay Nash! Aanstaande donderdag zal Case Mayfield naar Arnhem afreizen om zijn kunstje te vertonen, en hoe… Zaterdag zal Jay Nash hetzelfde gaan doen maar dan met een Amerikaans tintje! Dit wil je allebei niet missen..
 
“Sommige muziek komt via allerlei omwegen en vertragingen alsnog in je systeem terecht. Wanneer het er eenmaal zit, gaat het nooit meer weg. Case Mayfield maakt muziek die het hart raakt. Pure liedjes, soms niet meer dan ruwe verpakkingen voor een idee uit het hoofd van de geboren Volendammer.”
 
“Voor Jay Nash begon het allemaal in het kleine plaatsje Manlius, in het noorden van de staat New York. Door de invloeden van onder andere The Grateful Dead, Cat Stevens en Bob Dylan wist hij na zijn verhuizing naar New York zijn eerste EP te schrijven en uit te brengen.
 
Er was echter nog een verhuizing nodig om de volgende stap te kunnen maken. In 2001 trok hij naar Los Angeles en begon daar aan zijn muzikale carrière te werken. Nadat hij op eigen kracht een aantal albums uit had gebracht, was het Some Kind Of Comfort dat de aandacht trok van het Hotel Cafe. Deze beroemde venue in Los Angeles zorgde eerder al voor de doorbaak van artiesten als Laura Jansen, Sara Bareilles en Jason Mraz.”
 
Tickets zijn nog te koop via www.luxorlive.nl of bij Kroese & De Waaghals!
Is dit alles?