MENU SLUIT
18.01.2016

Fresku geeft zich bloot

Geprezen als beste, meest talentvolle en interessantste Nederlandse rapper van 2015/2016. Fresku’s werk is grappig, maar zit stiekem vol twijfels, angsten en persoonlijke onzekerheden.

24 uur met Fresku

Afgelopen weekend bracht Theo Maassen de 24 uur door met Fresku. Dankzij hun vriendschap sprak Fresku al gauw open en bloot. Als Theo hem voor grote vreetzak uitmaakt, antwoord hij troost te vinden in eten. Theo maakt hem uit voor een liefdeloze klootzak en maakt het echt spannend door “Ik vind jou geen moslim” er in te rammen. Kijk hier.

Fresku op 4 Top ESNS

Er is er maar één die zo zelfverzekerd over twijfel kan rappen als hiphop-eindbaas Fresku. Dat gaat in Nederland niet onopgemerkt voorbij. Op Eurosonic Noorderslag noteerde 3voor12 zijn optreden hoog in de TOP 25. 3voor12: “Team Fresku heeft de Groningse nacht met succes opgeëist.” Fresku’s reactie kunnen we ons wel inbeelden.. “Nigger, zo doe je dat.” Check 3voor12.

Laatste kaarten

Fresku gaat niets uit de weg en spaart daarmee vooral zichzelf niet. Gelukkig maar, want die yo-yo-hiphop is saai man. Alles voor die airplay toch? 5 februari komt hij met band naar Luxor Live. Koop hier nog snel je tickets!

Is dit alles?