MENU SLUIT
19.02.2013

FRIS neemt de Partysquad mee naar luxor!

FRIS biedt jongeren van 12 t/m 15 jaar de mogelijkheid om, op een verantwoorde manier, kennis te maken met het ‘echte’ uitgaansleven. FRIS organiseert complete uitgaansavonden in de mooiste discotheken en poppodia van ons land, met de beste DJ’s en artiesten van dit moment. Dit alles gebeurt onder het motto: ‘’Geen Alcohol, Geen Drugs, Gewoon FRIS!!’’

Voor de schermen zetten wij het ‘’coolste’’ feest neer voor de FRIS-doelgroep, maar achter de schermen garanderen wij de veiligheid en verantwoordelijkheid van onze evenementen. Een streng deurbeleid, uitgebreide surveillance door extra gecertificeerde beveiligers en de aanwezigheid van een grote groep FRIS-personeel zijn enkele voorbeelden van de maatregelen die worden getroffen om feesten voor deze doelgroep op een veilige en ordentelijke manier te laten verlopen.

Op vrijdag 1 maart vindt alweer de 10e editie van dit feest plaats in Luxor Live en daarom neemt FRIS THE PARTYSQUAD mee!!

Kaarten kosten in de voorverkoop €8,- (ex fee) en zijn te koop bij alle Free Record Shops in Nederland en uiteraard op www.wijzijnfris.nl. Bij het bestellen van minimaal 4 kaarten via onze website krijg je 10% korting en betaal je dus maar €7,20 per kaartje!! Wees er snel bij, op=op!!
Dit mag je niet missen!!
 

Is dit alles?