MENU SLUIT
01.10.2012

Future City Festival viert afterparty met Charlie Jones en Color Ones

Future city Festival, op een steenworp afstand, zal hun programma doorzetten naar de bovenzaal van Luxor Live.

Zo staan op Donderdag 5 oktober Color Ones geprogrammeerd:

Wie?

Helemaal uit de lucht vallen doen de Color Ones niet. Zanger Martijn Konijnenburg (tienus) tekende als componist voor de hits Golden Days en Bottles van Krystl . En de andere bandleden speelden al op diverse producties. Zangeres Carolien Borgers, die geen vast bandlid is maar wel regelmatig meezingt, is inderdaad een bekende naam in de theaterwereld. En producer Skiggy Rapz heeft als rapper en man achter de knoppen al een staat van dienst.

Maar bovenal zijn de Color Ones een vriendenclub. Een bandje dat met een blauwe bus door het land rijdt op weg naar een optreden. Uit het open gedraaide raam hiervan hoor je Vampire Weekend, Phoenix, Coldplay of 2pac. Er wordt getankt, gegeten, gelachen, uit het raam gekeken. Achterin liggen wat spullen: een basgitaar, een drumstel, keyboards, een greep akoestische en elektrische gitaren en wat versterkers. Microfoons hebben ze daar. De heenweg kan van alles zijn, maar de terugweg eindigt altijd in Utrecht.

Waar? Luxor Live –  Bovenzaal

Tijd? 22:00 start de show

Kosta da? 0 euro’s

 

Op Vrijdag 6 oktober zal Future City festival hun weekend ingaan met Charlie Jones Big band.

Wie?

Charlie Jones is de jongen die je zo nu en dan tegenkomt, de jongen waarbij je steevast afvraagt: Kan die vent dan alles? Welnu dat kan hij. Charlie Jones is een gevierd kunstenaar en bovendien een buitengewoon goede muzikant. Neem bijvoorbeeld het nummer ‘Ma Fièvre au Chocolat’, dat zit verdomd goed in elkaar en het klinkt nog goed ook! Zijn muziek is niet makkelijk in een hokje te plaatsen maar denkt u Delta Blues met zo nu en dan een flinke Tom Waits uitschieter. Charlie Jones Big band!

Waar? Luxor Live – Bovenzaal

Tijd? 22:00 start

Kosta da? 6 euro’s en zijn verrkijgbaar aan de kassa

Is dit alles?