MENU SLUIT
25.03.2015

Gastenlijstplekken bij SundayPeople

A night with… Franky Rizardo! Sunday People & Luxor Live trakteren Arnhem eerste paasdag op een knaller van een avond. Franky Rizardo staat deze avond in de spotlights en zal op zijn beurt Luxor weer trakteren op een overweldigende muzikale avond met de beste en nieuwste tracks. Met een druk schema die dag voor de internationale superstar dj, waar hij onder andere ook draait op Dancetour Arnhem en Bloomingdale, zal hij hier in deze prachtige locatie zijn dag afsluiten en dat laten wij ook graag aan hem over!

Jasper Fioole mag de cdj's opwarmen en indraaien en zal de zaal flink in beweging houden. Een bekend gezicht bij Sunday People en dat is niet voor niks! De Arnhemmer is bijna een vaste pionier geworden voor de Sunday People party's en dat zal hij 5 april zeker weer gaan bewijzen.

Er kunnen nog gastenlijstplekken gewonnen worden bij de grote man hemzelf; Franky Rizardo. In deze video hoor je hoe jij een plekje kunt bemachtigen! https://www.facebook.com/video.php?v=1010884615607376&set=vb.243213915707787&type=2&theater

Kaarten zijn nog te bestellen en dit is zeker een avond waar je bij moet zijn! Het ademt één en al Arnhem in de mooiste poptempel van Nederland met de allerbeste beats die je op eerste paasdag gaat vinden!

 

BESTEL TICKETS
 

Is dit alles?