MENU SLUIT
13.09.2013

GENADELOOS – 7 JAAR TK07

GENADELOOS – 7 JAAR TK07
Hardste stichting van Nederland viert zevenjarig bestaan in Luxor Live met o.a. The Dj Producer, Ophidian en The Outside Agency.
 

Info:
GENADELOOS
28 SEPTEMBER 2013
LUXOR LIVE, ARNHEM
23:00 – 6:00 UUR
ENTREE: 15 EURO
 

Line-up:
Ophidian
The Dj Producer
The Outside Agency
Dither
Tripped
Tharum & Ghostlaw
 

In september 2006, 7 jaar geleden, begon Stichting TK07 met een klein feestje in de toenmalige Goudvishal in Arnhem. Sindsdien heeft TK07 een rol gespeeld met een breed aanbod van verschillende stijlen harde dancemuziek. Met concepten als Kabaal Digitaal,  Takketek, Tektron, Not Your Monkey, Krachtstroom Festival, Mash The F*ck Up! liet zij duizenden mensen genieten van muziekstijlen als o.a. Breakcore, Tekno, Industrial hardcore, Jungle en Frenchcore. Altijd staat er een vooruitstrevend programma waarmee TK07 de liefhebbers weet te vinden.
 

28 september wordt de zevende verjaardag gevierd in Luxor Live met het paradepaardje Genadeloos. Het concept heeft een lekkere no-nonsense uitstraling en doet waar het goed in is; keihard (of Keihert, zoals we in Arnhem zeggen) beuken! Check het promofilmpje hier:
 

http://youtu.be/ogFFVdJG8Ms

De line-up laat zien waar Stichting TK07 al sinds het begin voor staat. Harde, experimentele muziek die bol staat van kwaliteit. Nooit statisch maar altijd op zoek naar de meerwaarde door in te spelen op nieuwe ontwikkeling. 28 september kent het programma grote namen die toonaangevend zijn zoals Ophidian, The DJ Producer en The Outside Agency. De absolute top van de alternatieve hardcore is hiermee vertegenwoordigd op GENADELOOS.

Daarnaast is er ruimte voor jong talent. Dither, Tharum en Ghostlaw zijn stuk voor stuk namen die je niet voor het laatst ziet op 28 september. Met hun sterke eigen producties weten zij steeds vaker een plek te veroveren op grote podia bij feesten als PRSPCT, Pandemonium, Defqon, Qore 3.0 en Thunderdome. Tripped komt de avond Genadeloos hard afsluiten!

De early birds zijn al geruime tijd uitverkocht maar reguliere kaarten zijn nog verkrijgbaar voor 15 euro op www.luxorlive.nl. Het feest duurt van 23:00 tot 6:00.

 

 

 

 

Is dit alles?