MENU SLUIT
29.08.2018

Gerda Grutjes wint verjaardagsfeestje

 

 

Het Arnhemse poppodium Luxor Live biedt op 8 september plaats aan de verjaardag van Gerda Grutjes. De vrouw viert haar 46e verjaardag van 20:00u tot middernacht in de kelder van Luxor Live en iedereen is welkom voor een taartje, een praatje, een spelletje en een kopje koffie. ‘We vieren onze eigen 10 jarige verjaardag en zo ontstond het idee een jarige job te loten uit ons klantenbestand en deze een feestje aan te bieden’, aldus Luxor Live marketeer Pim Kapitz.

Gerda zelf is extatisch: ‘Ik stond net de aardappels af te gieten toen de telefoon ging. Natuurlijk zei ik volmondig ‘ja’ op dit cadeautje. Het komt ook goed uit, want in mijn verjaardagsweekend is mijn eigen huis niet toegankelijk vanwege ongediertebestrijding. Nu kan ik gelukkig iedereen in Luxor Live verwelkomen.’

Met een 26 uur durend festival verspreid over twee dagen, zaterdag 8 en 9 september, viert het Arnhemse poppodium Luxor Live haar 10 jarig bestaan. Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival ’10 jaar Luxor Love’ zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 8 en 9 september en kosten 10 euro.

MEER INFO

Is dit alles?