MENU SLUIT
18.06.2014

Gothic, EBM, Electro, Industrial en Dark Wave…..

De vierde editie van Raven vindt niet in de Willemeen plaats, waar de eerste drie edities plaatsvonden, maar in Luxor Live! Omdat Willemeen in de zomer haar lang gewenste verbouwing ondergaat biedt Luxor een plekje aan dit bijzondere concept. Raven is een Gothicfeest; dat klinkt een stuk ongezelliger dan het is!

 

Raven is meer dan een feestje. Vier enthousiaste dj’s en fanatieke liefhebbers hebben de handen ineen om een ontmoetingsplek te creëren voor mensen die graag naar deze specifieke muziekstijlen luisteren. Waar de cybergothic recentelijk nog een grote opleving meemaakt is Raven een van de weinige plekken waar nog aandacht besteed wordt aan de authentieke EBM, Electro, Industrial en Dark Wave.

 

Dat is niet het enige bijzondere. Raven is deze editie namelijk officiële pre-party van het M’era Luna festival in Duitsland. Een grote naam in de scene en met deze officiële pre-party krijgt Raven de erkenning die het verdient.

 

 

Meer en meer komen muziekgenres in deze hoek aan bod bij Luxor Live. De Dark Wave ligt bijvoorbeeld dicht tegen het genre Shoegaze aan, wat weer tegen de Black Metal aanschurkt.

Check daarom ook onze nieuwe bevestigingen in deze genres:

 

Lantlos (DE) + Falloch (UK) op vrijdag 3 oktober

 

Aurora Infernalis VI op zaterdag 25 oktober

 

 

Is dit alles?