MENU SLUIT
07.09.2012

Graham Colton en Dotan in september door Nederland

De in Amsterdam opgegroeide singer-songwriter Dotan releasde vorige jaar zijn debuut album “Dream Parade”, scoorde een 3FM Megahit met “This Town” en werd benoemd tot 3FM serious talent. Dit jaar maakte hij als ambassadeur voor Amnesty een muzikale reis naar Nigeria en werkt hij hard aan zijn nieuwe album. Hiervoor trok hij naar Los Angeles, waar hij de uit Oklahoma City afkomstige singer-songwriter Graham Colton ontmoet.

 

Graham tourde jarenlang in Amerika, stond op affiches met onder andere Dave Matthews Band, Counting Crows en John Mayer en maakte inmiddels meerdere albums, waarvan de laatste “Pacific Coast Eyes” dit najaar ook in Nederland uitkomt. Zijn open en bijdehante uitstraling zijn gemaakt voor Europa, maar nog nooit trad hij daar op.

 

In de korte tijd dat de twee elkaar in Los Angeles treffen, blijken de twee het, op zowel muzikaal vlak als daarbuiten, goed met elkaar te kunnen vinden. Omdat Graham Colton al bezig is met het plannen van een tour in Nederland, besluiten de twee zangers in september 2012 ook een aantal duo-concerten te geven in Nederland.
 

 

Donderdag 20 september 2012 – Luxor Live

Is dit alles?